Enjoy together, grow together

Een bezoek aan Royal Baby Spa is niet alleen voor de baby een prettige ervaring, maar ook zeker voor de ouders/verzorgers een ware belevenis. Waan je in de hemel hier op aarde in ons mooie en grootste baby spa van Amsterdam!

Bij Royal Baby Spa staat het welzijn van de baby centraal

De wereld is voor een baby een hele ontdekkingstocht. De informatie die binnenkomt via de zintuigen: horen, zien, voelen, ruiken en proeven moet de baby allemaal continue verwerken. Vaak wordt er niet bij stil gestaan hoe heftig dit allemaal is voor een baby. Bij een overvloed aan deze zogeheten “sensorische informatie” kunnen er problemen als overprikkeling ontstaan en is reinheid, rust & regelmaat dus erg belangrijk.

Elke baby is anders en vooral prematuur baby’s zijn extra prikkelbaar. Door overprikkeling te voorkomen willen wij niet de grootste baby spa zijn, maar zeker wel een professionele waar alle aandacht is gevestigd op de behoefte van de baby.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om bij Royal Baby Spa maximaal vier baby’s per sessie te ontvangen. Per baby zijn er maximaal 2 volwassenen in de spa toegestaan.

Op deze manier kunnen wij de rust bewaren en respecteren wij de gemoedstoestand van elke baby. Wij begrijpen dat het voor de ouderen ook een hele leuke ervaring is, maar het is immers een spa & wellness waar ontspanning voor de baby het hoofddoel is. Wilt u deze bijzondere ervaring met meerdere personen delen? Dan kunt u gebruik maken van een privé arrangement.

Hygiëne

Onze warme spa wordt na elke sessie goed geventileerd en de badjes worden na elk bezoek grondig gereinigd. Het is bij ons niet toegestaan om de spa met schoenen te betreden.

Ons unieke aankleedkussens van Cuddl heeft in het midden een verwarmingselement. Hierdoor wordt het lijfje van jouw baby’tje vanaf het nekje tot en met de billetjes heerlijk verwarmd. Jouw liefste baby ligt lekker en tevreden tijdens een ontspannen babymassage. De vernieuwde baby jacuzzi’s zijn CE-gekeurd en zijn voorzien van een thermostaat, waardoor het water nooit lager dan 35 graden wordt.

Uitsluitend werken wij met Calendula Verzorgende Babyolie van Weleda. Deze intensief verzorgende en verwarmende huidolie heeft het Natrue-kwaliteitslabel. Dit is het strengste internationale en onafhankelijke keurmerk voor natuurcosmetica. De babyolie garandeert 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan minimaal 95% biologisch. Bovendien is de Calendula Verzorgende Babyolie vegan.

Onze spa heeft een luxe en warme uitstraling waar veiligheid & hygiëne hoog in het vaandel staat. Onze drijfringen zijn BPA vrij en volledig veilig volgens de Europese norm. De drijfringen voldoen aan de Europese veiligheidseisen CE (EN71). Tevens werken wij met twee maten, zodat de baby de juiste maat drijfring om heeft.

Veiligheid staat voorop

Onze medewerksters hebben een hartstocht voor baby’s en hebben jarenlange ervaring in de kraamzorg, op een kinderopvang of hebben een pedagogische achtergrond. Wij zijn in het bezit van erkende diploma’s zoals EHBO voor baby’s & kinderen en Docente Shantala Babymassage. Uw baby is compleet in veilige handen bij al onze medewerksters.

Heeft u vragen? Bekijk veelgestelde vragen

Praktische informatie

Royal Baby Spa is gevestigd in een gloednieuw pand in Amsterdam met gratis parkeerplekken rondom het complex. De spa bevindt zich op de begane grond en is daarmee rolstoelvriendelijk.

Ons bezoekadres: Bolstoen 12A, 1046AT Amsterdam

Royal Baby Spa Amsterdam